ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Το Numbersland
Το Numbersland Εκτύπωση E-mail

 

5bΗ "Χώρα των Αριθμών" (το Numbersland) δημιουργήθηκε το 2009. Βασίσθηκε στην ιδέα της διαδικτυακής παρουσίασης ενδιαφέροντων γεγονότων με την μορφή μικρών ειδήσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν αριθμούς που καταδεικνύουν την "ένταση" της αλήθειας ή της εκτίμησής της. Γιατί οι αριθμοί λένε ή προσεγγίζουν την αλήθεια....

Ο σκοπός του Numbersland είναι διττός. Από τη μια πλευρά είναι εκπαιδευτικός. Η δικτυακή πύλη των αριθμών προσφέρει μικρά κομμάτια γνώσης (συνοδευόμενα με παραπομπές) από όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και όχι μόνο. Από την άλλη πλευρά το Numbersland έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, καθώς η δομή του και ο τρόπος που προσφέρει την πληροφορία, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να περάσουν μερικές ξεκούραστες (αλλά εποικοδομητικές) στιγμές στο Διαδίκτυο.

H ομάδα που δημιούργησε και διαχειρίζεται το Numberland φιλοδοξεί ότι αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να αποτελέσει το σημείο συνάντησης ανθρώπων με ποικίλλα ενδιαφέροντα που αναζητούν ελεύθερα την αλήθεια που κρύβουν οι αριθμοί. Για το λόγο αυτό, το Numbersland δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να προσθέτουν ειδήσεις και σχόλια, πάντα βέβαια στο πλαίσιο κανόνων που συμφωνούν με την δεοντολογία του Διαδικτύου (Netiquette).

Καλώς ορίσατε στη "Χώρα των Αριθμών". Σας ευχόμαστε καλή διαμονή!

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση

All School Banner2

zesta_banner